Pàgines

diumenge, 21 de març del 2021

L'or blau

 


El 22 de març és el Dia Mundial de l'aigua.

Segons el portal (diba.cat) que s'adhereix a aquest dia mundial:

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) 2021 tracta sobre el que significa l’aigua per a les persones amb el lema #water2me o l'#AiguaXmi, del seu veritable valor i de com podem protegir millor aquest recurs vital.

 Una bona manera de commemorar aquest Dia Mundial és visitant l'exposició "L'or blau".

 Segons el web de Palau Robert:

 “L’or blau” és una exposició temporal que convida tots els públics a descobrir què hi ha darrere del gest quotidià d’obrir una aixeta, quins són els reptes urgents als quals s’enfronta la societat per assegurar l’abastament d’aigua per a una població creixent cada cop més exposada al canvi climàtic, i què s’hi pot fer de forma individual i col·lectiva. 

A través d’un itinerari tant humà com científic, es dona a conèixer, per una banda, l’enginyeria necessària per assegurar l’abastiment d’aigua a les ciutats del territori català i, per l’altra, els efectes reals de la presència humana al planeta, i ofereix eines per explorar les accions pròpies a partir de la curiositat i la crítica. Combinant les dues perspectives, l’exposició ajuda a entendre una realitat no sempre visible i inspira a unir forces per afrontar un dels reptes més complexos de la història de la humanitat.

 

L'Or blau

on? Sala 3 d'exposicions del Palau Robert de Barcelona

Fins 18.04.2021

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada