Pàgines

dijous, 1 d’octubre del 2020

Setmana d'Artesania de Catalunya 2020


 

Segons el web del Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya: 

 

La greu crisi sanitària, social i econòmica causada per la pandèmia del COVID-19, i l’emergència climàtica que viu el planeta, està fent trontollar els models de vida, de consum i de producció que ha estat desenvolupant la humanitat en els darrers anys, i ens ha obligat a aturar-nos i repensar el model de societat que estàvem construint.

Des d’aquesta realitat, l’artesania té molt a dir a partir dels seus valors intrínsecs, que cobren especial rellevància en els moments que vivim: sostenibilitat, reutilització, durabilitat, traçabilitat, proximitat, quilòmetre zero, autoria... Són valors que ha tingut sempre, però que ara prenen, si cap, encara més importància per construir una societat més justa, equilibrada i respectuosa, tant pel que fa al nostre mode de viure, de consumir com per al medi ambient.

Pels motius exposats, la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya tindrà, exclusivament i per primera vegada, format digital, i es desenvoluparà sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, amb la voluntat de fer arribar a la societat els seus atributs, que ens permeten portar una vida més sostenible i responsable. En aquest sentit, hem estructurat la Setmana en diferents blocs temàtics on podem veure les sinèrgies que estableix l’artesania amb altres sectors creatius, productius, socials i econòmics de la nostra societat i que millora la nostra qualitat de vida.

+info i programa de la Setmana d'Artesania de Catalunya 2020

Edició virtual (xarxes del CCAM) del  19 al 25 d'octubre 2020


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada