Setmana d'Artesania de Catalunya 2020


 

Segons el web del Consorci de comerç, artesania i moda de Catalunya: 

 

La greu crisi sanitària, social i econòmica causada per la pandèmia del COVID-19, i l’emergència climàtica que viu el planeta, està fent trontollar els models de vida, de consum i de producció que ha estat desenvolupant la humanitat en els darrers anys, i ens ha obligat a aturar-nos i repensar el model de societat que estàvem construint.

Des d’aquesta realitat, l’artesania té molt a dir a partir dels seus valors intrínsecs, que cobren especial rellevància en els moments que vivim: sostenibilitat, reutilització, durabilitat, traçabilitat, proximitat, quilòmetre zero, autoria... Són valors que ha tingut sempre, però que ara prenen, si cap, encara més importància per construir una societat més justa, equilibrada i respectuosa, tant pel que fa al nostre mode de viure, de consumir com per al medi ambient.

Pels motius exposats, la novena edició de la Setmana d’Artesania de Catalunya tindrà, exclusivament i per primera vegada, format digital, i es desenvoluparà sota el lema “l’Artesania pot salvar el món”, amb la voluntat de fer arribar a la societat els seus atributs, que ens permeten portar una vida més sostenible i responsable. En aquest sentit, hem estructurat la Setmana en diferents blocs temàtics on podem veure les sinèrgies que estableix l’artesania amb altres sectors creatius, productius, socials i econòmics de la nostra societat i que millora la nostra qualitat de vida.

+info i programa de la Setmana d'Artesania de Catalunya 2020

Edició virtual (xarxes del CCAM) del  19 al 25 d'octubre 2020


Categories:

Leave a Reply

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.