La llum del llac

Llac Biwa (Japó) El llac més antic i més gran del país nipó
Autor-a: Biwa Mori 森備和


Hi ha imatges que evoquen un somni. Aquesta fantàstica fotografia he volgut compartir-la perquè té quelcom d'especial. Al principi no sabia on era ni tampoc m'importava gaire. La seva llum és tan especial que transmet màgia. Una llum que travessa la porta d'un temple enmig d'un llac.

Categories:

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.