Rajoles i Oficis

Les rajoles d'oficis ens apropen a uns temps on els oficis artesanals eren bàsics i part essencial de la vida professional de molts pobles i ciutats. En un món tecnificat aquells oficis artesanals ara són propostes de disseny. 
El Museu del Disseny i el Centre d'Artesania de Catalunya exposa una mostra de rajoles d'oficis amb una mostra d'objectes i dissenys creats en els últims anys que són hereus d'aquells oficis.


Rajoles i oficis. Propostes artesanes contemporànies

On? Centre d'Artesania de Catalunya

Fins el 26.04.2020

Categories:

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.