Enfocats 2017Els propers dies el Centre Cívic Pati Llimona acollirà una nova edició del Festival de Fotografia Enfocats.

Segons el web de l'Ajuntament de Barcelona:
Del 4 al 27 de maig el Festival Enfocats 2017  serà l’eix de l’activitat al Centre cívic Pati Llimona. Durant aquests dies es combinaran exposicions, xerrades, trobades, taules rodones, i moltes d’altres  activitats al voltant de la fotografia més compromesa i actual. La inauguració tindrà lloc el proper dijous, 4 de maig a partir de les 19’30 h.
El festival convida cada any a un fotògraf que per la seva línia de treball dóna un caràcter especial a cada edició. El fotògraf convidat per l’Enfocats 2017 és el Sergi Bernal, veí del Gòtic i recopilador d’imatges emblemàtiques de la vida del barri. Aquesta exposició es presenta al vestíbul del Centre Cívic Pati Llimona amb el títol Els batecs del barri.

 +info aquí

Categories:

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.