I aquesta tardor...World Press Photo 16El CCCB acollirà com cada tardor una nova edició del certàmen internacional World Press Photo, l'edició 2016 de la mostra Internacional de fotoperiodisme professional. 

Segons ens avança la programació del CCCB:

Sota el lema «Veure i entendre», World Press Photo 16 presenta les fotografies que han rebut el prestigiós premi de fotoperiodisme. L’exposició reuneix les 155 fotografies guanyadores i vol obrir el debat sobre el valor i els reptes del fotoperiodisme.  

La dotzena edició de l’exposició internacional World Press Photo, organitzada per la Fundació Photografic Social Vision, s’instal·la al CCCB amb les 155 fotografies guanyadores.
Aquesta cita ineludible pels amants de la fotografia, s’ha convertit en una de les fites més senyalades de la cultura i del periodisme visual a Barcelona. Una oportunitat per emocionar-se, informar-se, entendre o qüestionar-se la realitat que ens envolta.

On? CCCB - Barcelona
Quan? del 10.11.16 al 11.12.16
+info a: World Press Photo 16

Categories:

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.