Esclops per seguir caminant...(1 última foto del 2015)

M'agrada fotografiar coses antigues.
M'agrada fotografiar coses inútils.
M'agrada fotografiar objectes que em transportin a altres temps.

Aquesta és una de les últimes fotos que he capturat amb una vella càmera digital. Potser caldria uns quants retocs però tal qual també té el seu encant. 

Foto del Pessebre vivent de les espècies a la Societat Recreativa de Santa Coloma de Cervelló. Desembre - Nadal 2015.

                                               Esclops per seguir caminant!
                                               

Categories:

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.