Instants que m'han atrapat (VII)/ Bon estiu!!

                                           (Foto via facebook de Cocina Bender) AQUESTA ÉS UNA FOTOGRAFIA QUE NO SABEM ON ÉS, NI QUAN ES VA FER LA FOTO, NI QUI LA FER...LA VAIG TROBAR AMB UN ENLLAÇ AL FACEBOOK. AL SEU AUTOR LI DEMANO DISCULPES SI NO LI CITO EL NOM.
PERÒ QUAN LA VAIG VEURE EM VA ATRAPAR DES DEL PRIMER MOMENT...
TÉ QUELCOM DE MÀGIC, SUGGERENT, ONÍRIC...UN DELICIÓS ÀPAT OBSERVANT UN PAISATGE DE SOMNI...QUE MÉS ES POT DEMANAR A LA VIDA?
  Aquest ha sigut un espai molt molt humil on he anat penjat fotografies, enllaços (alguns propis i molts aliens) d'instants fotogràfics d'allò més efímers. Si algú ha arribat a aquest espai espero que hagi trobat alguna raó per distreure's uns breus minuts
                                   Gràcies per la visita i bon Estiu!!

Categories:

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.