De tardor...

Autor Foto: Andrew Bret Wallis(Més fotos suggerents d'aquest fotograf britànic a: http://abwphotographyltd.zenfolio.com/)Hi ha fotos que són captivadores des del primer moment i aquesta n'és una. La tardor ens ofereix petites postals molt efímeres però molt poètiques al mateix temps...(a continuació he recuperat dos posts publicats a Nàufragiobrer amb dos instants de tardor:)(Foto extreta de la xarxa sense identificar)Sol de tardor. Encara potent. S'anirà apagant lentament. No sé vosaltres però el canvi d'estació (matins frescos, migdies calorosos, pluja de mitjatarda...) a vegades m'afecta i em noto més cansat.
No cal dir que pels urbanites anar al metro o al tren (amb andanes que semblen forns i a dins els vagons que semblen congeladors) n'hi ha per deixar KO a més d'un.
La vida passa depressa i no sempre trobem els minuts necessaris per fer tot allò que voldríem. Canviem d'estació gairebé sense adonar-nos-en.
He trobat aquesta foto pel google imatges titulada "Sol de tardor".
M'ha semblat tant potent que m'he pres uns instants per mirar-la.
Esclaus dels horaris i dels rellotges, sovint oblidem que val la pena perdre un minut contemplant la bellesa que no sabem veure del dia a dia. Són instants efímers que passen com el sol de tardor que es va apagant i ens convida a la dictadura de la foscor d'una tardor que aviat serà hivern.

Aquest text i aquesta fotografia foren publicats en forma de post per primer cop a Nàufragiobrer:http://naufragiobrer.blogspot.com/2009/10/sol-de-tardor.html i després més recentment a Fulldenaufragis: http://fulldenaufragis.blogspot.com/2011/10/sol-de-tardor.htmlFotos Canet de Mar, Maresme 2008: Gabriel Boloix

(foto platja Canet de Mar, Maresme)
Platges de tardor o gairebé d'hivern. Atalaies de socorristes buides, barques abandonades, la sorra neta i només el so de les onades. Qui diu que les platges a l'hivern no tenen encant?
Aquest text i aquesta fotografia foren publicats per primera vegada en el següent post a Nàufragiobrer:http://naufragiobrer.blogspot.com/2008/11/platges-de-tardor-o-gaireb-hivern.htmlLeave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.