De festes (Major i Modernista 2011 i el gat de la Colònia)

Festa Major, Modernista 2011 i el gat de la ColòniaFoto Gat de la Colònia: Rosa Mestres i Roca

Fotos Festa Major i Festa del Modernisme 2011: Gabriel Boloix

Podeu veure aquí la galeria completa de fotos de la XIª Festa del Modernisme de la Colònia Güell:I Podeu veure aquí la galeria completa de fotos de la cercavila gegants Festa Major de la Colònia Güell 2011:

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.