Basilea: ciutat (suïssa) de les escultures

A Basilea no només hi travessa el Rin, no només hi té un bonic Ajuntament i una vida cultural prou interesant...Basilea no sorprèn només per estar a tocar de França i d'Alemanya, ja que travessant alguns carrers algúns ja són d'Alemanya i d'altres carrers ja són de França, sinó el que realment sorprèn és el catàleg d'escultures i de petits monuments molt variats que de forma a vegades visible, a vegades discreta són també part del paisatge de la ciutat...Algunes de les escultures són ben curioses com la de l'equilibrista. Basilea: ciutat suïssa de les escultures. (Per alguna raó va ser la ciutat de l'escultor Jean Tinguely...)

(Fotos: Gabriel Boloix)
Pots veure tota la galeria completa a:

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.