De llum i penombres...

Podeu llegir la primera versió d'aquest post publicat el dia 31/10/2009 a Nàufragiobrer:
http://naufragiobrer.blogspot.com/2009/10/de-bosc-i-de-llum.html
O la segona versió del post publicat el passat dia 01/11/2011 a Full de Naufragis:
http://fulldenaufragis.blogspot.com/2011/11/de-llum-i-penombres.html
****************
De la segona versió n'oferim una versió reduïda en aquest blog...

Som en temps de llum i penombres, de dies que s'escurcen i conviden a trobar-nos amb una part de nosaltres. O potser no, vivim tan immersos en la nostra voràgine diària i en culpem al temps. El temps! Aquella gran mesura. I és que nosaltres també som temps. Temps i paraules. Temps que s'escurça dia a dia. Aprofiteu el temps de llum i penombres abans no siguem només temps i paraules.


Com molt bé diu en un dels seus gran poemes en Miquel Martí i Pol:
"Tot, si ho mireu bé, convergeix en nosaltres


perquè ho anem assimilant,perquè ho puguem convertir en paraulesi perduri en el temps,el temps que no és res mésque un gran bosc de paraules."Miquel Martí i Pol


(Roda de Ter (Osona) 1929 - 2003)

(extret del llibre 'L'arrel i l'escorça')

***********

També us convido a llegir o rellegir els meus poemes de tardor publicats a Escrits del fum:

Bressol de tardor


Volàtil (instants típics de tardor)


Noves danses de tardor


Versos de gebre, flors de tardor


********************

**********************

Mentre escrivia aquest post estava escoltant la següent peça d'una cantant canadenca que em sembla extraordinària: Loreena Mckennitt

Leave a Reply

Blocs d'imatges i viatges...

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.