Per un 2022 ple de Cultura Popular!

                              imatge dels nous gegantons de la Barceloneta estrenats el 2021 [foto: g.boloix]
  

Gegants, gegantons, capgrossos, bestiari, dracs i diables, bastoners, sardanistes, castellers i falcons, grallers i un llarg etcètera...
Des de fa uns anys hi ha moltes entitats com l'adifolc o la Casa dels entremesos a Barcelona que difonen la Cultura popular. 

 Esperem que aquest 2022, si la pandèmia ho permet, també sigui un Any ple de Cultura Popular!

 

- Vet aquí que tot i ser un blog molt efímer "Instants del temps"[2011 - 2021] ja ha complert 10 anys-

Categories:

Leave a Reply

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.