L'or blau

 


El 22 de març és el Dia Mundial de l'aigua.

Segons el portal (diba.cat) que s'adhereix a aquest dia mundial:

El Dia Mundial de l'Aigua (World Water Day) 2021 tracta sobre el que significa l’aigua per a les persones amb el lema #water2me o l'#AiguaXmi, del seu veritable valor i de com podem protegir millor aquest recurs vital.

 Una bona manera de commemorar aquest Dia Mundial és visitant l'exposició "L'or blau".

 Segons el web de Palau Robert:

 “L’or blau” és una exposició temporal que convida tots els públics a descobrir què hi ha darrere del gest quotidià d’obrir una aixeta, quins són els reptes urgents als quals s’enfronta la societat per assegurar l’abastament d’aigua per a una població creixent cada cop més exposada al canvi climàtic, i què s’hi pot fer de forma individual i col·lectiva. 

A través d’un itinerari tant humà com científic, es dona a conèixer, per una banda, l’enginyeria necessària per assegurar l’abastiment d’aigua a les ciutats del territori català i, per l’altra, els efectes reals de la presència humana al planeta, i ofereix eines per explorar les accions pròpies a partir de la curiositat i la crítica. Combinant les dues perspectives, l’exposició ajuda a entendre una realitat no sempre visible i inspira a unir forces per afrontar un dels reptes més complexos de la història de la humanitat.

 

L'Or blau

on? Sala 3 d'exposicions del Palau Robert de Barcelona

Fins 18.04.2021

Leave a Reply

Descobrir.cat General Descobrir.cat

Sala de màquines

Nota


Bona part de les fotografies i dels textos són de collita pròpia i n'especifico que en sóc l'autor. Els que són aliens, evidentment també en cito l'autoria. (si la conec)
***********************
Moltes de les fotos i videos que es motren en aquest blog, han estat trobats a internet i se suposa que són de domini públic. Si algunes de les imatges estan violant les lleis del copyright, si us plau, envieu-me un correu i les retiraré de seguida. *************************** Muchas de las fotos y videos mostrados en este blog, han sido encontrados en internet y se suponen de dominio público. Si algunas de las imágenes están violando las leyes de copyright, por favor envíame un email y las retiraré enseguida. ************************************* Most of the pictures and videos shown in this blog are found from the Web and are believed to belong in the public domain. If any image is in violation of the copyright law, please email me and I will remove it asap.